Blog Jual Beli (Klik Gambar)

Thursday, September 27, 2012

Kayuh Malam - Training elakkan cramp masa UPM Fete

Punyalah lama tak berkayuh malam sejak bulan puasa dulu dengan geng BBS Cyclist (Team Siput). Kali ni setelah mendapat restu orang rumah tersayang dan juga setelah settlekan budak comel lagi manja kat rumah tu, akoo pun plan nak berkayuh. Asal nak kayuh petang tapi kayuh malam. So akoo ajak la Syabrie yang duduk satu blok dengan akoo tu. Mulanya dia macam tak ON. Tapi berjaya di-ON-kan juga. Dia pun layan UPM Fete tapi tak training. Cramp karang baru tau. 

Jambatan depan PICC

Oleh kerana crank akoo tetiba buat hal, kayuh kurang smooth jugak la. So akoo cadang nak pusing-pusing sekitar PICC-Jambatan-PICC je. Nak naik sampai atas PICC memang dah tak leh dah. Then Syabrie ajak pusing sampai ke Masjid Putra ikut jalan dataran. So ikutkan saja tapi memang kayuh dalam keadaan susah, slow dan melawan angin kuat jugak. So dapat juga la 17.3km dalam masa 56:55. Average speed dia 18.2km/h. Tracking pakai Sports Tracker.

Pit stop kat Masjid Putra

No comments:

Post a Comment

 
;