Blog Jual Beli (Klik Gambar)

Wednesday, August 29, 2012 5 comments

Event² lepas raya - Saya mesti piley........


Jumpa di facebook ada seorang basikalis yang rajin telah sum-up beberapa event lepas raya ni sampai ke bulan 12 nanti. Walaupun data tidak lengkap tapi bolehlah pilih mana yang nak join. Akoo berkemungkinan akan join 30/9 - UPM Fete dan 2/12 - Putrajaya MTB. Jumpa di sana....
Monday, August 20, 2012 0 comments

Lebaran 1433

Takabalallah Minna Waminka

Kami sekeluarga mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri 1433. Maaf Zahir Batin.


Tuesday, August 14, 2012 0 comments

KHS Folding Bike - Deal Done

Full advertisement: (Click Here)

Kawan saya tetap nak jual basikalipat ini dengan kadar segera. Harga diturunkan dari RM2750.00 ke RM2400.00 dan boleh dirunding lagi sehingga basikal ini terjual....

My friend want to sell this bike urgently and the price reduced to RM2400.00 from RM2750.00. You can further negotiate this price as the bike need to be sold quickly....


Tuesday, August 7, 2012 0 comments

No More...: KHS F20-T3 (Folding bike)

Menjual Basikalipat KHS F20 T3 bagi pihak kawan. Tapi basikalipat ini ada bersama saya. So kalau berminat, call saya dan kita jumpa untuk tengok dengan lebih dekat. Nak beli ke tak nak beli ke tapi nak tengok je pun buleh. Tak ada masalah. Pepahal call sahaja la. Lokasi - Putrayajaya berhampiran PICC.

Details yang lebih kurang tepat:

Maker: KHS
Type: Folding bike (Basikalipat)
Model: F20 T3 (limited)
Frame: Folding steel Reynolds 500. 
Fork: aluminum high strength. 
Cushion: Soft Tail's Rear Shock PTK 3000A
Crank: Driveline 52/42/30 T CNC
Cassette: 10 Speed
Shifters: Microshift
FD: Shimano 105
RD: Shimano Tiagra
Brakes: Ridea V-Brakes 
Saddle: Darco Selle Royal
Wheelset: 20' Reddot Glory - Monarch Gold Edition

Asking for RM2400.00 (highly negotiate)
For more details - come, drop by and belek sepuas hati.

Call Joe Radzif @ O|3-3O3 6644




























Friday, August 3, 2012 0 comments

Sepang MTB Jamboree (November)

Details: (Klik Sini)
Event Date : 11th November 2012
Event Type : Mountain Biking (Off Road) Event
Day : Sunday
Time : 6am - 2pm
Registration Fee : RM60 / SGD25
Registration Status : OPEN
Registration Closure : 31st October 2012
Maximum Participants : 1000 riders
 
;