Blog Jual Beli (Klik Gambar)

Wednesday, February 15, 2012

Kayuhan santai bersama Enche Ajoi

Style... Ajoi bersama basikal Trek - hadiah dari Samba

Hari Ahad, 12 Februari. Akoo petik Ajoi gi berbasikal petang tu. Rupanya dia terlelap masa tengok game ragbi 6 Nations - Italy vs England. "Boring" katanya...

Ni kali kedua akoo ride dengan Ajoi yang tengah nak recover fitness selepas injured patah tangan masa main ragbi tournament NS Close tahun lepas. Kalau jogging kat padang takut banyak hentakan dan beri kesan pada tempat patah tu. So riding akan kurang risiko. Cuma dia pakai road bike, tak leh nak masuk jalan tak rata. Tambahan pula seat post dia nipis gila. "Sakit bontot" dia cakap...

Nih kali kedua akoo ride dengan dia. First time masa Jumaat malam baru ni. Sekali dengan Abang Din Driver. Gerak dari rumah akoo kat PICC, jalan kat dataran sampai ke Masjid Putra. Berenti lepak lama-lama. Adusss....  Pastu patah balik. Ni Abang Din punya route la nih.

Yang Ahad nih plak lagi la sekejap. Route ikut Pullman. Baru sampai kat jambatan lepak jap dah hujan. Terus patah balik. Masa nak naik ke simpang PICC Yusri call tanya Putrajaya hujan ke tak. Dia plan nak buat family ride. Akoo cakap la hujan. Sekali sampai kat atas simpang tu tak hujan pun. Sempat la bergambar. First time akoo amik gambar basikal akoo ni.

2 comments:

tebowzone said...

I merely started reading this page and just after few seconds, I uncovered it quite interesting. I read your mostly all
the posts. Nice posts, thanks a lot for sharing the posts wonderful.

tebowzone said...

Its a great pleasure reading your post.Its full of information I am looking forand I love to post a comment that"The content of your post is awesome" Great work

Post a Comment

 
;