Blog Jual Beli (Klik Gambar)

Saturday, February 18, 2012

The Folding Riders are unfold - Putrajaya Urban Riders (PUR)

The nice gentleman - Mr. Suffian Malik 

Ahaks. Akoo terjumpa blog diorang Putrajaya Urban Riders beberapa minggu lepas. Then keep stalking kat page diorang. Folding bike group of Putrajaya. Terasa teruja nak join. Then Mr. Adib (blog owner) ajak join group diorang kat FB. So it is closed group dan akoo kena request untuk join. Sebelum akoo jumpa Mr. Suffian, diorang tak approve lagi. Tapi hari nih (18/2) access guaranteed. Dengan sewenang-wenangnya akoo menceroboh dan mencoretkan ayat di page group diorang.

So lepas chatting dengan Mr. Suffian lepas akoo turun dari Putrajaya Lake Criuise, akoo dapat tau meeting point diorang kat Umai Cafe kat Monumen Alaf Baru tu. Padan la malam tadi cari diorang kat Dataran Masjid Putra takda. So diorang ride malam - Selasa dan Jumaat. Ride weekend plak Sabtu dan Ahad pagi. Tapi minggu ni tak leh join. Akoo cadang nak join Selasa depan ni.

4 comments:

Mohd Adib Noh said...

Jika tak hujan hari Selasa malam saya kayuh.Sila hadir sama.

Joe Radzif said...

1st comment to my blog.

Mr Adib, memang saya dah plan untuk join Selasa ini.

terima kasih atas jemputan :)

Belnuqa Dinamik's Store said...

macam best nak join, baru cadang nak cari folding bike ni tapi tak ada geng..

Joe Radzif said...

Kalau di Putrajaya boleh join geng PUR...
http://putrajayaurbanriders.blogspot.com/

Post a Comment

 
;