Blog Jual Beli (Klik Gambar)

Tuesday, February 14, 2012

Folding Bike: GT 21 speed



(Gambar ehsan BBS - iklan dia dah takde dah)

Brand: GT
Type: Folding / Lipat
Speed: 21

Basikal lipat nih akoo jumpa dalam BBS. Brader tu nak jual terpakai pada harga RM1300. Dia beli pada harga RM1600. Sekali pandang je akoo dah jatuh minat kat basikal nih sebab speed dia (basikal akoo 7 speed je). Tapi iklan dia dah tak ada dah sebab aritu owner dia kata dah ada orang booking. Pastu tengok pada wheel dia - sport rim 6 batang macam P1 Buddy dah...

No comments:

Post a Comment

 
;